Allround Installatiemonteur – 2801AA GOUDA

By | juli 9, 2015

Allround Installatiemonteur

V-NOM

Schieweg 61
3038AG ROTTERDAM

 

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collegas.

Algemeen
Naam van de functie: Installatiemonteur dakwerk, sanitair, verwarming, gas- en waterleiding
Functieomschrijving: Wij zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste Installatiemonteurvoor installaties binnen dewoningbouw / nieuwbouw/ utiliteit. Onze opdrachtgever is een gerenommeerde installateur. Als totaalinstallateur bieden zij een totaalpakket aan voor de woningbouw en utiliteit. De organisatie typeert zich door een professionele aanpak en de informele sfeer. Je maakt vanaf werktekening en instructie installaties of delen daarvan. Je kan worden ingezet op nieuwbouw, renovatie of onderhoud. Als Installatiemonteur werk je zowel aan werktuigbouwkundigeals elektrotechnische installaties. Zoinstalleer en vervang je bijvoorbeeldcomplete centrale verwarmingsinstallaties in bestaande woningbouw. Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Jason Breur op 010-2239621 of klik direct op de sollicitatie button om je cv achter te laten. Wij nemen dan direct contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.
Wijzigingsdatum: 09 jul 2015
Vervaldatum: 08 aug 2015
Referentienummer: 8156887
Vacaturekenmerk: 4740
Arbeidsvoorwaarden
Werklocatie
Soort werklocatie: Vaste werklocatie
Postcode en plaats: 2801AA GOUDA
Werktijden
Werktijd per week: 40 – 40 uur per week
Soort werktijd: Kantoortijden
Contract
Soort contract: Vast
Startdatum:
Einddatum:
Salaris
Soort salaris: Beloning volgens cao
Salarisindicatie: bruto per maand
Toelichting arbeidsvoorwaarden
– Een uitstekend salaris. – Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. – Opleidingsmogelijkheden. – Doorgroeimogelijkheden. – Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.
Overige wensen
Talen Mondeling Schriftelijk
Nederlands Goed Goed
Overige eisen
– Een afgeronde MBO opleiding richting installatietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde – Je hebt een aantal jaren werkervaring als Installatiemonteur binnen de woningbouw of kleine utiliteit – Beschikt over handgereedschap – VCA certificaat is een pré – Rijbewijs B en vervoer – Jelevert graag kwaliteit en bent klantgericht.
Contactpersoon bij deze vacature
Naam contactpersoon : jason Breur
Afdeling :
Telefoonnummer : 0102239621
E-mailadres : jason@v-nom.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *