Hulpmonteur Installatietechniek – 3284LB ZUID-BEIJERLAND

By | juli 9, 2015

Hulpmonteur Installatietechniek

V-NOM

Schieweg 61
3038AG ROTTERDAM

 

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collegas.

Algemeen
Naam van de functie: Installatiemonteur dakwerk, sanitair, verwarming, gas- en waterleiding
Functieomschrijving: Ben jij een enthousiaste hulpmonteur Installatietechniek en ben je op zoek naar een functie waarbij je assisteert bij de uitvoer van montage en onderhoud in de woningbouw/ utiliteit / nieuwbouw / renovatie? De organisatie waar je aan het werk gaat is groeiende organisatie in de installatietechniek. Als junior hulpmonteur binnen de installatietechniek zijn de werkzaamheden heel verschillend. Je gaat samen met een monteur op weg richting een klus en help je met de montage vangas- en watertechnisch zoals riolering, sanitair, waterleiding, gas, verwarming et cetera. Op deze manier krijg je dan kans om van dichtbij te ervaren hoe het is om als zelfstandig monteur aan de slag te gaan.De ene dag sta je binnen te helpen bij een onderhoudsbeurt van de centrale verwarmingsinstallatie en de volgende dag sta je buiten dakbeschot te verwijderen. Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Jason Breur op 010-2239621 of klik direct op de sollicitatie button om je cv achter te laten.
Wijzigingsdatum: 09 jul 2015
Vervaldatum: 08 aug 2015
Referentienummer: 8156823
Vacaturekenmerk: 4734
Arbeidsvoorwaarden
Werklocatie
Soort werklocatie: Regio
Postcode en plaats: 3284LB ZUID-BEIJERLAND
Straal: 75 km
Werktijden
Werktijd per week: 40 – 40 uur per week
Soort werktijd: Kantoortijden
Contract
Soort contract: Vast
Startdatum:
Einddatum:
Salaris
Soort salaris: Beloning volgens cao
Salarisindicatie: bruto per maand
Toelichting arbeidsvoorwaarden
– Een uitstekend salaris. – Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. – Opleidingsmogelijkheden. – Doorgroeimogelijkheden. – Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.
Overige wensen
Talen Mondeling Schriftelijk
Nederlands Goed Goed
Overige eisen
– Minimaal MBO niveau richting Installatietechniek, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek – Een aantal jaren praktische ervaring – Goede beheersing van de Nederlandse taal – In het bezit van een rijbewijs – In het bezit van een VCA diploma is een pré – Je hebt een flexibele instelling, praktisch inzicht en oplossingsgericht te werk gaan – Je bent zelfstandig en vindt kwaliteit en service belangrijk.
Contactpersoon bij deze vacature
Naam contactpersoon : jason Breur
Afdeling :
Telefoonnummer : 0102239621
E-mailadres : jason@v-nom.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *