Installatiemonteur grootkeukens – 4387PE VLISSINGEN

By | juli 9, 2015

Installatiemonteur grootkeukens

24PEOPLE

Junostraat 6
2516BR ‘S-GRAVENHAGE

 

Je komt te werken bij een toonaangevende specialist in horeca en grootkeukens. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in Nederland enkenmerkt zich als een groeiende organisatie dat zich richt op kwaliteit, resultaat, innovatie en expansie. BedrijfscultuurDe communicatielijnen binnen de organisatie zijn kort, wat een prettige sfeer binnen het team van medewerkers meegeeft. Door een gevarieerde klantenkring en uitgebreid productassortiment is geen dag hetzelfde en blijft u geïnspireerd en gericht op kwaliteit. Er heerst een no-nonsense cultuur met duidelijke kaders en een eerlijke directe stijl van leidinggeven.

Algemeen
Naam van de functie: installateur gas- waterleiding, sanitair, cv
Functieomschrijving: Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevende totaalleverancier van professioneel horeca- en grootkeukentechniek. Na een gedegen inwerkperiode word je verantwoordelijk voor: – het plaatsen van complete grootkeuken projecten en het verrichten van maatwerk – het in bedrijf stellen van professionele installaties waarbij gedacht kan worden aan kook-, bak- en braadapparatuur, vaatwasmachines, ovens, steamers, friteuses, afzuigkappen, vaatwasmachines, uitgiftebuffetten, roestvrijstalen werk- en spoeltafels, koffiezetapparatuur, etc. – het geven van uitleg over de werking- en onderhoud van apparatuur en installaties – een klantgerichte en servicegerichte opstelling zodat de klant positief refereert – het doorgeven van commerciële signalen richtingje sales collega’s.
Wijzigingsdatum: 09 jul 2015
Vervaldatum: 08 aug 2015
Referentienummer: 8155675
Vacaturekenmerk: AUGR01181
Arbeidsvoorwaarden
Werklocatie
Soort werklocatie: Regio
Postcode en plaats: 4387PE VLISSINGEN
Straal: 75 km
Werktijden
Werktijd per week: 42 – 42 uur per week
Soort werktijd: Kantoortijden
Contract
Soort contract: Vast
Startdatum:
Einddatum:
Salaris
Soort salaris: Vast loon / uurloon
Salarisindicatie: EUR 2000 – 2500 bruto per maand
Toelichting arbeidsvoorwaarden
Het betreft een fulltime dienstverband waarbij je direct in dienst komt bij de opdrachtgever. Jekrijgt een eigen bedrijfswagen ter beschikking die naast de benodigde gereedschappen is voorzien van airco, navigatie, cruise control, mobiele telef…
Opleidingenniveau
Opleidingsniveau Sector
MBO-algemeen
Werkervaring
Functie Werkervaring
installateur gas- waterleiding, sanitair, cv 100 maanden
Overige wensen
Talen Mondeling Schriftelijk
Nederlands Uitstekend Uitstekend
Rijbewijs
B
Overige eisen
Voor deze zelfstandige functie zoeken wij een collega die: – Algemene kennis heeft van installatietechniek waaronder gas, water en electra aansluitingen. – Minimaal een technische opleiding (MBO) heeft genoten. Nen 3140 en VCA is een pré. – Woonachtig is in het midden van de provincie Zeeland (Walcheren / Zuid Beveland). – Zelfstandig kan werken met gevoel voor techniek en kwaliteit. – Service-, klant- en oplossingsgericht is. – Initiatieven toont, technisch doortastend- en flexibel inzetbaar is. – Geen 9-5 mentaliteit heeft en fulltime beschikbaar is.
Contactpersoon bij deze vacature
Naam contactpersoon : Marcel van der Graaf
Afdeling :
Telefoonnummer : +31613990821
E-mailadres : rotterdamrijnmond@24people.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *