Elektromonteur – 1817DA ALKMAAR

By | juli 10, 2015

Elektromonteur

DIT Personeel

Filipsweistraat 9 a
4181CH WAARDENBURG

DIT is een totaalleverancier voor flexibel technisch personeel. Dus zoek je werk? Wij regelen het! Het is heel simpel. Je bent een vakman of vrouw. Of je wilt dit worden. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken op mooie projecten. Klussen die bij je passen. Bovendien zorgen wij er samen met jou voor dat je steeds verder komt. Wil je werken in de techniek? Wij regelen het. Op één voorwaarde: dat je net als wij van aanpakken weet. Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan als elektromonteur binnen DIT wel zitten? Schrijf je dan nu in door op onderstaande button solliciteren te klikken.

Algemeen
Naam van de functie: elektromonteur (elektrische installaties)
Functieomschrijving: DIT Techniek is in de omgeving van Alkmaar voor diverse opdrachtgevers en projecten op zoek naar elektromonteurs. In de functie elektromonteur ben je verantwoordelijk voor reguliere werkzaamheden zoals het aanleggen en installeren van elektrotechnische installaties. Waar nodig verricht je mogelijk ook onderhoudswerkzaamheden. Het betreft projecten in zowel nieuwbouw als renovatie. Je bent voornamelijk werkzaam in de woningbouw of utiliteitsbouw. Voor deze vacature zoekt DIT Techniek een ervaren elektromonteur, maar ook een assistent monteur wordt uitgenodigd om op deze vacature te reageren. Via ons team DIT Vakopleidingen bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden. Ons referentienummer: 5030000037
Wijzigingsdatum: 10 jul 2015
Vervaldatum: 09 aug 2015
Referentienummer: 8168305
Vacaturekenmerk: 5030000037
Arbeidsvoorwaarden
Werklocatie
Soort werklocatie: Vaste werklocatie
Postcode en plaats: 1817DA ALKMAAR
Werktijden
Werktijd per week: 40 – 40 uur per week
Soort werktijd: Kantoortijden
Contract
Soort contract: Vast
Startdatum:
Einddatum:
Salaris
Soort salaris: Vast loon / uurloon
Salarisindicatie: bruto per maand
Toelichting arbeidsvoorwaarden
Wij bieden marktconforme primaire en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden conform loonverhoudingsvoorschrift!
Opleidingenniveau
Opleidingsniveau Sector
MBO-algemeen Techniek en productie
Overige wensen
Overige eisen
Opleiding (MBO) Elektrotechniek Aantoonbare en relevante werkervaring als elektromonteur in de woningbouw of utiliteitsbouw In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer. Persoonskenmerken Je bent betrouwbaar, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden Je bent flexibel ingesteld en hebt een positieve uitstraling Je bent bereid tot het volgen van opleidingen/cursussen in de branche.
Contactpersoon bij deze vacature
Naam contactpersoon : Jeroen van den Berg
Afdeling :
Telefoonnummer : 088-4949500
E-mailadres : middenwest@dittechniek.nl

Acquisitie is niet gewenst bij deze vacature.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *