Elektromonteur – 3204AK SPIJKENISSE

By | juli 10, 2015

Elektromonteur

V-NOM

Schieweg 61
3038AG ROTTERDAM

 

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collegas.

Algemeen
Naam van de functie: elektromonteur (elektrische installaties)
Functieomschrijving: Als Allround Elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van installaties conform de richtlijnen in de utiliteit en industriĆ«le bouw. Het leggen van kabels en installeren van schakel- en besturingssystemen, storingen oplossen, onderhouden van installaties en het monteren en aansluiten van elektrotechnische apparatuur.Je bent verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: – Het vakkundig oplossen van dagelijkse storingen in elektrotechnische installaties – Het aanleggen van en/of uitbreiden van complete installaties bestaande uit: Elektrische installaties, (nood) verlichtingsinstallaties, intercom installaties, regeltechnische installaties, beveiligingsinstallaties, data- en telecom installaties, afzuig installaties (ventilatie) – Het onderhouden van noodverlichtingsinstallaties en brand- en ontruimingsinstallaties. Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Jason Breur op 010-2239621 of klik direct op de sollicitatie button om je cv achter te laten.
Wijzigingsdatum: 10 jul 2015
Vervaldatum: 09 aug 2015
Referentienummer: 8167641
Vacaturekenmerk: 4037
Arbeidsvoorwaarden
Werklocatie
Soort werklocatie: Vaste werklocatie
Postcode en plaats: 3204AK SPIJKENISSE
Werktijden
Werktijd per week: 40 – 40 uur per week
Soort werktijd: Kantoortijden
Contract
Soort contract: Vast
Startdatum:
Einddatum:
Salaris
Soort salaris: Beloning volgens cao
Salarisindicatie: bruto per maand
Toelichting arbeidsvoorwaarden
– Een uitstekend salaris. – Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. – Opleidingsmogelijkheden. – Doorgroeimogelijkheden. – Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.
Overige wensen
Talen Mondeling Schriftelijk
Nederlands Goed Goed
Overige eisen
– Afgeronde opleiding Elektrotechniek niveau 3 of hoger – In het bezit van een VCA diploma – Zelfstandig, maar ook in teams nauwkeurig kunnen werken – Goede communicatieve vaardigheden en representatief – Enthousiaste instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit – Meedraaien in onze 24 uurs storingsdienst – Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift – In het bezit van Rijbewijs B.
Contactpersoon bij deze vacature
Naam contactpersoon : jason Breur
Afdeling :
Telefoonnummer : 0102239621
E-mailadres : jason@v-nom.nl

Acquisitie is niet gewenst bij deze vacature.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *