Elektromonteur Luchthaven Schiphol – 1025XE AMSTERDAM

By | juli 10, 2015

Elektromonteur Luchthaven Schiphol

Multicraft Uitzendbureau

Pieter Ghijsenlaan 19 b
1506PW ZAANDAM

 

Multicraft Uitzendbureau is gespecialiseerd in technisch, industrieel, logistiek en administratief personeel. Naast uitzenden biedt Multicraft ook diensten op het gebied van detachering, werving & selectie, payrollen en opleiden. Met ruim 30 jaar ervaring in de uitzendbranche vinden wij de baan die bij jou past! Leer ons alvast kennen op:http://www.multicraft.nl/over-multicraft/.

Algemeen
Naam van de functie: elektromonteur (elektrische installaties)
Functieomschrijving: Multicraft zoekt meerdere elektromonteurs voor de locatie Schiphol. In deze functie verricht je Installatie- en S&O werzaamheden op diverse projecten zowel voor als achter de douane. Je komt op verschillende locaties waarbij er rekening gehouden moet worden met diverse protocollen die op de Luchthaven Schiphol gelden. Teven wordt door de diversiteit van de werkzaamheden een hoge mate van zelfstandigheid van je verwacht. Op Schiphol is er altijd wel werk aan de winkel, maar het is niet altijd mogelijk om werkzaamheden overdag uit te voeren. Het kan zo zijn dat je een klus ’s nacht moet uitvoeren omdat er overdag gewerkt wordt. Daarom wordt flexibiliteit wel van je verwacht. Na 6 maanden via Multicraft te hebben gewerkt (uitzend- en/of detacheringsovereenkomst) is er de mogelijkheid om overgenomen te worden door onze opdrachtgever. Heb jij interesse in bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via de oranje button ‘reageren’ onderaan deze vacature. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Giovanny Marshall via telefoonnummer 075-6313111 of techniek@multicraft.nl.
Wijzigingsdatum: 10 jul 2015
Vervaldatum: 09 aug 2015
Referentienummer: 8167332
Vacaturekenmerk: 120496-TE
Arbeidsvoorwaarden
Werklocatie
Soort werklocatie: Vaste werklocatie
Postcode en plaats: 1025XE AMSTERDAM
Werktijden
Werktijd per week: 40 – 40 uur per week
Soort werktijd: Kantoortijden
Contract
Soort contract: Vast
Startdatum:
Einddatum:
Salaris
Soort salaris: Vast loon / uurloon
Salarisindicatie: 0.00 EUR bruto per maand
Toelichting arbeidsvoorwaarden
Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
Opleidingenniveau
Opleidingsniveau Sector
MBO-algemeen Installatietechniek
Werkervaring
Functie Werkervaring
elektromonteur (elektrische installaties) 36 maanden
Overige wensen
Talen Mondeling Schriftelijk
Nederlands Uitstekend Uitstekend
Overige eisen
– (BBL of BOL) Opleiding Elektrotechniek niveau 2 afgerond of studerend – VCA-B of VCA-VOL is een must – In bezit van: NEN 1010, NEN 3140 is een pré, – Hoogwerker certificaat (kan evt. op basis van 50-50 worden behaald via Multicraft) – Flexibiliteit qua reizen en uren – Zelfstandig kunnen werken en tekeningen kunnen lezen – Minimaal 40 uur per week beschikbaar – In bezit van goedgekeurd en deugdelijk handgereedschap is een pré – Kandidaat is niet in aanraking geweest met justitie ivm screening AIVD.
Contactpersoon bij deze vacature
Naam contactpersoon : Marcella Out-Hollander
Afdeling :
Telefoonnummer : 075-6311821
E-mailadres : techniek@multicraft.nl

Acquisitie is niet gewenst bij deze vacature.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *