Onderhoudsmonteur E – 3705LP ZEIST

By | juli 10, 2015

Onderhoudsmonteur E

Maintec

Horapark 9
6717LZ EDE GLD

 

Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel uit onze Toolkit for Talent. Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten. Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons ‘Local for Local’ concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij. In het Maintec Leerbedrijf leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen. Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel werven wij door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept ‘International Distance Matching’. Passie en trots De projecten van onze opdrachtgevers, de werkzaamheden van onze gedetacheerden en onze bemiddeling hebben twee gemeenschappelijke waarden: Passie voor techniek en trots op het werk.

Algemeen
Naam van de functie: onderhoudsmonteur elektrische installaties
Functieomschrijving: De werkzaamheden bestaan uit het herstellen, onderhouden en aanleggen (van delen) van installaties. Je voert het werk zelfstandig uit. Je spoort storingsbron op en verhelpt de storing(en) van verschillende aard. Demonteert (delen van) installaties. Stelt (delen van) installaties samen. Stelt installaties af, voert keuring en testwerkzaamheden uit. Past diverse technieken toe met gebruikmaking van allerhande gereedschappen en materialen.
Wijzigingsdatum: 10 jul 2015
Vervaldatum: 09 aug 2015
Referentienummer: 8167892
Vacaturekenmerk: 115320
Arbeidsvoorwaarden
Werklocatie
Soort werklocatie: Vaste werklocatie
Postcode en plaats: 3705LP ZEIST
Werktijden
Werktijd per week: 32 – 40 uur per week
Soort werktijd: Kantoortijden
Contract
Soort contract: Vast
Startdatum:
Einddatum:
Salaris
Soort salaris: Vast loon / uurloon
Salarisindicatie: bruto per maand
Werkervaring
Functie Werkervaring
onderhoudsmonteur elektrische installaties 36 maanden
Overige wensen
Overige eisen
MBO-4 niveau elektrotechniek, aangevuld met diverse cursussen en trainingen op het vakgebied. Ervaring met Klimaatbeheerstingsystemen, meet- en regeltechniek, en werktuigbouwkunde is een must. Daarnaast sterke affinteit met software en PLC techniek. VCA verplicht Rijbewijs B
Contactpersoon bij deze vacature
Naam contactpersoon : Sandra Schouten
Afdeling :
Telefoonnummer : 026-4438385
E-mailadres : midden@maintec.net

Acquisitie is niet gewenst bij deze vacature.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *